Een wereld waarin entertainment en reizen samenkomen: het winnen van een geheel verzorgde reis bij een televisieprogramma. Voor winnaars biedt het de mogelijkheid om de wereld te verkennen op manieren die ze zich misschien nooit hadden voorgesteld. Een recente gelukkige winnaar bij het televisieprogramma Miljoenenjacht heeft deze kans gekregen door een onvergetelijke stedentrip naar New Orleans te winnen, verzorgd door Avila Reizen in samenwerking met New Orleans & Company en Target Travel Marketing.

Een levendige bestemming: New Orleans

New Orleans, gelegen aan de oevers van de Mississippi-rivier, is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en levendige energie. Bekend om de unieke mix van Franse, Spaanse, Creoolse en Amerikaanse invloeden, trekt deze stad bezoekers van over de hele wereld aan. Er is muziek op elke hoek van de straat, een heerlijke keuken en kleurrijke festivals.

Sfeervolle straten in de Franse wijk, bruisende clubs en vriendelijke inwoners: New Orleans is een vakantiebestemming voor alle soorten reizigers. Naast de rijke muziekgeschiedenis staat New Orleans bekend om zijn culinaire hoogstandjes, variërend van Cajun-gerechten tot heerlijke zeevruchten.

Een onvergetelijke ervaring voor een gelukkige winnaar 

De 9-daagse stedentrip naar New Orleans, mogelijk gemaakt door Avila Reizen, New Orleans & Company en Target Travel Marketing, biedt de gelukkige winnaar de kans om een buitengewone bestemming te verkennen. Tijdens de stedentrip verblijven de winnaars in een luxe accommodatie en krijgen ook nog eens € 1.000,- zakgeld mee. Winnares Magda reageerde razend enthousiast. Ze gaf aan deze reis al op de planning te hebben staan voor volgend jaar en was er al voor aan het sparen. Toeval bestaat bijna niet.