Op 25 februari verwelkomde Target Travel Marketing een grote delegatie uit de Travel South regio, in het hart van Amsterdam. In 2021 waren de vertegenwoordigers voor het laatst op bezoek in Brussel, maar dit jaar mocht Target de partners verwelkomen in Nederland. Met veel enthousiasme heeft het team van Target dan ook aan deze sales missie gewerkt, en we kijken terug op een geslaagde paar dagen!

De aanwezige partners: Alabama Tourism Department, Atlanta CVB, Country Music Hall of Fame, Discover South Carolina, Evan Williams, Grand Ole Opry, Kentucky Tourism, Memphis Tourism, Nashville Convention and Visitors Corporation, New Orleans & Company, Tennessee Tourism en Visit North Carolina.

Speed date sessies

Maandag 26 april stond in het teken van speeddate sessies met touroperators en journalisten. In één dag hadden de partners 40 key players gesproken. Ondanks de jetlag, vertelden ze vol enthousiasme over alles wat de regio te bieden heeft. De meeting faciliteiten van Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station zorgde voor een prachtig uitzicht over het centrum van Amsterdam. An office with a view! De dag werd afgesloten met een receptie, inclusief bourbon tasting en live optreden door singer-songwriter en The Voice USA winnaar Jake Hoot.

Workshops met reisagenten

De volgende dag stond in het teken van workshops. een 30-tal reisagenten werd verwelkomd in het business center bij Target Travel Marketing in Maarssen. Per groepje van 5 à 6 reisagenten werden diverse workshops gegeven door de partners. Na de workshops werd iedereen getest op zijn/haar kennis en ontvingen twee reisagenten (Loes Rikmanspoel – Little Travel Europe en Petra Hoogkamp – The Travel Club) een goed gevulde Travel South USA goodie bag! Voldaan, en met veel nieuwe kennis op zak, gingen de reisagenten naar huis.

De dag werd vervolgd met een reis naar Den Haag. Hier ontmoette ze Diederik Moreu (Head of Foreign Commercial Service) op de Amerikaanse Ambassade. Ook hebben ze een mooi overzicht van Nederland kunnen zien in Madurodam en was de dag afgesloten met een afscheidsdiner.

Woensdagochtend vervolgde de delegatie hun reis naar Copenhagen.

Hartelijk dank aan alle touroperators, media en reisagenten die hier onderdeel van zijn geweest!

  • TSUSA sales missie 2024 6
  • TSUSA sales missie 2024 7
  • TSUSA sales missie 2024 3
  • TSUSA sales missie 2024 5
  • TSUSA sales missie 2024 4
  • TSUSA sales missie 2024 2
  • TSUSA sales missie 2024 8