Van 19 tot 22 april vond de jaarlijkse International Roundup (IRU) plaats in Casper, Wyoming. Namens Target Travel waren Vivien Hulsebosch en Marjolein Fraanje aanwezig samen met de Benelux delegatie. Deze delegatie bestond dit jaar uit maar liefst acht Nederlandse en Belgische tour operators:

Jan Nijenhuis (Do-USA), Peter Vroom (Westbound Travel), Jose Kraan (US-Travel), Marnix Smalbil (Tioga Tours), Robbert ten Kate (Simi Reizen) Sander Leystra (AmerikaPLUS), Ludwig Verbruggen (Joker Reizen), Olivier Vandenbroucke (USA Travel), begeleid door Vivien Hulsebosch en Marjolein Fraanje.

In Casper, Wyoming kregen zij samen met touroperators uit acht verschillende Europese landen en Australië, de kans om kennis te maken met The Great American West. In twee dagen tijd, tijdens zo’n 80 speeddates, spraken zij met vertegenwoordigers van de staten Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming, een groot aantal DMOs en andere aanbieders uit de regio. Naast de speeddates was er ook de gelegenheid om informeel met elkaar te spreken en om de regio te beleven. Zo was er op de aankomst dag een ontvangstreceptie in het National Historic Trails Interpretive Center. De dag voordat de speeddates begonnen was er een FAM trip in Casper en omgeving, en als afsluiting van dag 1 was er een Evening Banquet met zowel alle suppliers als internationale gasten aanwezig.

Afsluiting IRU

IRU24 werd afgesloten met de traditionele Buckle Club party, een traditie sinds de begin jaren van de beurs. Iedereen die voor de eerste keer deelneemt, ontvangt naast een prachtige, unieke zilveren buckle, ook zijn/haar Cowboy naam en is voor altijd lid van de GAW-familie. Bijzonder dit jaar was dat, naast het feit dat iedere internationale deelnemer van Wyoming Tourism een echte cowboyhoed cadeau kreeg, ook de Governor van Wyoming aanwezig was en als eerste Governor ooit ingewijd werd in de Buckle Club. Governor Mark “Miles33” Gordon was uiteraard enorm vereerd de Buckle in ontvangst te mogen nemen. 

In een interview met de “Cowboy State Daily” zegt Peter Vroom in de Great American West een mooie bestemming te zien, vooral voor repeaters. “De regio barst van de onbekende plekken, die niet alleen prachtig zijn, maar waar ook authentieke verhalen achter zitten.” 

Post-FAM

Na afsluiting van IRU waren er diverse post-FAMs om de deelnemers een nog betere indruk van de regio te geven; Vivien, Ludwig en Marnix gingen naar Idaho, José en Marjolein maakten kennis met het onbekende Eastern Montana, Sander was voor het eerst in North Dakota en Jan, Peter en Olivier zagen dat Wyoming zoveel meer is dan enkel Yellowstone National Park.

IRU 2025

IRU is een terugkerend evenement dat ieder jaar in één van de Great American West staten wordt gehouden. IRU 2025 zal van 6 tot 9 mei plaatsvinden in Rapid City, South Dakota. Meer info over het evenement vind je hier. Bij interesse in deelname of vragen, neem contact met ons op via marketing@targettravel.nl.