Van 8 tot 11 april vond de jaarlijkse Travel South USA Global Week plaats, dit jaar in het mooie Charleston, South Carolina. Rianne van Target Travel Marketing was aanwezig, inclusief vier Nederlandse journalisten.

Harald Kolkman – Meridian Travel
Michelle de Vos – Amerika Only
Vincent Weggemans – Ron Reizen
Harmke Kraak – freelancer.

Kennis maken met het Zuiden

Voorafgaand aan de Media Marketplace gingen alle vier de journalisten mee op een 5-daagse FAM trip door een Travel South staat naar keuze. Harmke ging naar Missouri – The Mother of All Road Trips, Vincent is naar North Carolina geweest, Michelle was in Louisiana en Harald ging op avontuur in de Appalachen van West Virginia.

Op maandag 8 april arriveerden alle journalisten in Charleston waar later die week de Media Marketplace plaats zou vinden. Alle journalisten en vertegenwoordigers uit de regio verbleven in prachtige Mills House Hotel. Centraal geleden in de French Quarter, maakten het gemakkelijk voor iedereen om te voet de stad te verkennen en de charme van het zuiden te ervaren. Tijdens de city tours maakte iedereen kennis met de cultuur en geschiedenis van Charleston, inclusief een bezoek aan het indrukwekkende International African American Museum – waar de verhalen van vroeger worden verteld.

Foto impressie

Global Week 2025

Volgend jaar zal de Travel South USA Global Week weer plaatsvinden, maar de locatie is nog een verrassing. Interesse om deel te nemen? Stuur een email naar marketing@targettravel.nl.