Camperverhuurspecialist Worldwide Campers verhuurt sinds november de compacte camperbusjes van Travellers Autobarn aan reizigers vanaf 18 jaar in Australië en Nieuw-Zeeland. Uniek, aangezien camperhuur vaak pas mogelijk is vanaf 21 jaar of ouder.

Backpackers en budgetreizigers

Dit nieuwe aanbod van Worldwide Campers zorgt ervoor dat reizigers jonger dan 21 jaar de kans krijgen om een vakantie met camper te ervaren. Travellers Autobarn is opgericht voor en door backpackers en budgetreizigers, waardoor er geen ‘young drivers fee’ gerekend wordt en men ongelimiteerde kilometers rijdt zonder extra kosten. De camperbusjes van Travellers Autobarn zijn geschikt van twee tot vier personen, wat ideaal is voor jonge stellen.

Gelijk na landen de camper ophalen

Een veel gekozen ophaallocatie voor een camper in Australië is de westelijke stad Perth. Dagelijks vliegen er verschillende vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel naartoe. Na het landen op het vliegveld van Perth kan men gelijk de camper ophalen, wat een groot voordeel is, aangezien dit niet altijd mogelijk is bij alle camperverhuurders. Daarnaast ligt de verhuurlocatie slechts op 9,6 km van de luchthaven.

Prachtige route door het westen van Australië

Het westen van Australië staat bekend om de natuur en de prachtige kust. Een bekende en indrukwekkende rondreis met de camper vanaf Perth naar het noordelijke en op bijna 1300 km gelegen Exmouth, is geliefd onder reizigers. Deze route gaat langs de kust en komt onder andere langs het Rottnest Island, Kalibarri National Park, de dolfijnen bij Monki Mia, Coral bay en andere indrukwekkende bezienswaardigheden.

Handige Travellers Autobarn app

Reizigers die een camperbus van Travellers Autobarn huren, krijgen tevens het voordeel van de gratis app die navigeert naar de omliggende campings, publieke toiletten, benzinestations en bezienswaardigheden. Daarnaast biedt de app gratis campgrounds aan en een standaard 10% korting op caravan parks. Travellers Autobarn heeft naast Perth, ook de verhuurlocaties Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney en Melbourne. Ook in Nieuw-Zeeland zijn er meerdere verhuurlocaties.