Autoverhuurder verovert naast Noord-Amerika nu ook de Europese markt

Autoverhuurder Alamo, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, heeft dankzij een samenwerking met Enterprise in een rap tempo haar Europese netwerk verder uitgebreid. Zo biedt Alamo.nl haar klanten nu bijvoorbeeld ook huurauto’s in de Baltische staten; Estland, Letland en Litouwen. Maar ook in Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland is het nu mogelijk een auto te huren via Alamo.nl. Om aan de toenemende vraag van de klant te voldoen heeft Alamo het afgelopen jaar niet alleen het aantal landen sterk vergroot maar ook het aantal verhuurlocaties in bijvoorbeeld Spanje, Italië en Frankrijk. Daarmee versterkt Alamo haar positie als autoverhuurder in Europa.

Nederlanders ontdekken Scandinavië en Baltische staten

Naast autohuur in bijvoorbeeld Kroatië, Duitsland en Slovenië biedt Alamo inmiddels ook autohuur aan in de Baltische en Scandinavische landen. Noord-Europa is een steeds populairder wordende vakantiebestemming onder Nederlandse reizigers. En met recht. Zowel Scandinavië als de Baltische staten lenen zich namelijk perfect als auto vakantiebestemming. Sinds kort is het mogelijk om op Riga Airport, Tallinn Airport, Kaunas Airport en Vilnius Airport een auto via Alamo.nl te huren. In Denemarken heeft Alamo nu drie verhuurlocaties, in Noorwegen vijf en in Zweden drie. Verwacht wordt dat het aantal verhuurlocaties in Noord-Europa de komende tijd alleen maar toe zal nemen.

Spanje, Italië en Frankrijk nog altijd in trek

Spanje, Italië en Frankrijk zijn nog altijd populaire autovakantie bestemmingen onder Nederlandse reizigers. “Dankzij de snelle uitbreiding van locaties ziet Alamo.nl het aantal reserveringen in deze landen sterk stijgen. Opvallend is dat nieuwe verhuurlocaties op bijvoorbeeld treinstations zoals in Bordeaux, Marseille, Madrid en Sevilla het goed doen. Wat bij reisagenten en consumenten vaak niet bekend is, is dat Alamo ook in Europa sterk vertegenwoordigd is. En dan niet alleen met een groot aantal landen en locaties maar vooral ook met scherpe prijzen”, aldus Marjolein Fraanje, General Manager bij Alamo.nl.

Alamo

Enterprise Holdings, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuur locaties en tarieven. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Benelux b.v.