Alamo ideale autoverhuurpartner in Florida

Alamo is van oudsher zeer sterk vertegenwoordigd in Florida . Zo is de ophaallocatie op Mccarran International  Airport in Orlando zelfs een van de grootste van de Verenigde Staten. De verhuurlocatie op de tweede luchthaven van Orlando, Stanford International, is het laatste jaar aanzienlijk populairder geworden sinds de vluchten van Arkefly van Amsterdam naar Orlando zijn gestart. Op beide luchthavens is Alamo/National de grootste verhuurder.

Acht autoverhuurlocaties in Orlando

Daarnaast is Alamo sinds 20 jaar official partner van Walt Disney World en heeft dan ook diverse locaties in en rond het resort. Sinds november biedt alamo.nl een achtste ophaallocatie aan in Orlando . Het is nu ook mogelijk om de huurauto op te halen bij het Peabody hotel, gelegen op International Drive.  Andere locaties in de omgeving van Orlando zijn o.a. de Sheridan Suites in de buurt van Universal Studio’s en het Lake Buena Vista Palace Resort .

Een van de grootste autoverhuurders

Alamo is samen met zusterbedrijf National een van de grootste autoverhuurders in de Verenigde Staten. Samen hebben ze in totaal 540 autoverhuurlocaties en bezitten de de jongste vloot in de branche, met een maximum leeftijd van 1 jaar of 35.000 mijl.  Dit jaar werd Alamo in de USA tot beste leisure autoverhuurder gekozen in de belangrijke J.D. Power car rental satisfaction survey.

Op alamo.nl vindt men meer informatie over de verhuurlocaties en autohuurprijzen in Florida en alle andere Alamo bestemmingen.