Samen met Sunny Cars is Alamo.nl lid geworden van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Alamo.nl, dat huurauto’s aanbiedt in heel de wereld, voldoet aan de strenge reisvoorwaarden die de ANVR stelt. Eerlijke en transparante prijzen, een inbegrepen aansprakelijkheidsverzekering die alle kosten dekt en kwaliteitswaarborgen zijn de belangrijkste redenen waarom Alamo.nl het ANVR-logo mag voeren.

Het lidmaatschap is een vervolg op het initiatief van Alamo.nl en andere vertegenwoordigers van de reisbranche om de strijd aan te binden met onbetrouwbare autoverhuurders. Steeds vaker doken in de media berichten op over reizigers die veelal op de bestemming in de val waren gelokt met aantrekkelijk ogende tarieven, maar uiteindelijk werden geconfronteerd met bijkomende kosten, gebrekkige kwaliteit en service en valse schadeclaims. Door lid te worden van de ANVR wil Alamo.nl benadrukken dat het zich onderscheidt en zich van zulke handelspraktijken distantieert.

Net als touroperators moeten autohuurders die het ANVR-keurmerk dragen zich aan strikte regels houden. Alamo.nl voldoet al aan deze voorwaarden en is blij dat dit nu geformaliseerd is. Zo vermeldt Alamo.nl op transparante wijze een totaalprijs, waarin dus alle bijkomende kosten zijn opgenomen. Voor extra’s, zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een kinderzitje, wordt de daadwerkelijke prijs vermeld. Ook voldoet Alamo.nl aan de voorwaarde dat door de autohuurder veroorzaakte schade is verzekerd dankzij de inbegrepen aansprakelijkheidsverzekering.

Arjan Helle, directeur van Alamo.nl, ziet de aansluiting bij de ANVR als een bevestiging van de kwaliteit waarvoor zijn autoverhuurbedrijf instaat. ,,Het lidmaatschap van ANVR is een belangrijke stap voor Alamo.nl. Het logo benadrukt onze transparante en betrouwbare werkwijze. De consument staat bij ons altijd voorop. Wij zijn er dan ook heel trots op.”

Alamo.nl

Alamo is net als Enterprise en National onderdeel van Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika. Alamo heeft inmiddels in meer dan 60 landen autoverhuurlocaties en dat aantal groeit nog. Elke dag maken vele honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Alamo.nl is al 27 jaar actief op de Nederlandse markt. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Travel Services. Het ervaren salesteam is goed bereikbaar en kan de consument altijd van de beste service voorzien.