Vol trots lanceert Alamo.nl vandaag haar nieuwe website. Een verbeterde en snellere boekingsmodule, social media integratie en vernieuwde landenpagina’s; met de nieuwe site speelt Alamo.nl nog meer in op de huidige wensen en behoeften van de klant. Om ook de Engelse, Spaanse, Franse en Duitse klant zo goed mogelijk te bedienen heeft Alamo.nl voor een meertalige website gekozen. Via de drie pijlers op de website; Het reserveren van een huurauto, de autoverhuur locatie en wat moet u nog meer weten, wordt de klant eenvoudig en snel naar de juiste pagina geleid. Kortom, het huren van een auto is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest.

Groeiende vraag

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar met name Europese bestemmingen, heeft Alamo.nl naast het werken aan een nieuwe website, het aanbod in landen als Spanje, Frankrijk, Duitsland en Italië uitgebreid. Ook heeft Alamo.nl sinds kort verhuurlocaties in de Baltische staten en Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland. “Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een snelle, informatierijke en tegelijkertijd ‘eenvoudige’ website, die voor iedereen overzichtelijk is. Ik ben enorm trots op het eindresultaat en ben zeer benieuwd naar de mening van consumenten en reisagenten. Wij kijken in ieder geval uit naar een succesvol 2016!”, aldus General Manager van Alamo.nl, Marjolein Fraanje.

Serviceblokken

Om de klant nog beter te bedienen heeft Alamo.nl gekozen voor servicepagina’s. Deze pagina’s beantwoorden vrijwel alle vragen van de klant en geven daarnaast ook nog eens handige autohuur tips. De serviceblokken variëren van ‘het wijzigen en annuleren van uw boeking’, tot informatie over tolwegen, one way autohuur en verzekeringen. De serviceblokken zijn zo geïntegreerd dat de klant op eenvoudige wijze een antwoord op zijn vraag vindt. Naast de serviceblokken heeft Alamo.nl ook een blog geïntegreerd waar gastbloggers hun ervaringen delen en veel relevante content te vinden is.

Alamo

Enterprise Holdings, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo heeft wereldwijd inmiddels meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuur locaties en tarieven. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Benelux b.v.