Succesvolle Vakantiebeurs voor Alamo.nl

Vorige week was autoverhuurder Alamo.nl te vinden in het Discover America Paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Gezien het grote aantal boekingen voor huurauto’s in de USA was dit de aangewezen plek. Maar liefst 126.551 bezoekers wisten de Jaarbeurs in Utrecht te vinden, een stijging van 3,6% ten opzichte van 2011.

Interesse voor autohuur

De interesse voor het huren van een auto tijdens de vakantie is onverminderd hoog, merkt Alamo.nl. “Opvallend is dat steeds meer vakantiegangers aangeven zelf hun huurauto via internet te boeken”, aldus Arjan Helle van Alamo.nl. “Dit merken wij ook aan het nog altijd toenemend aantal bezoekers op onze website. De consument weet inmiddels dat Alamo niet alleen de populairste autoverhuurder van Noord-Amerika  is, maar ook dat wij een kwaliteitsproduct bieden in Europa, Zuid-Amerika, Australië  en Nieuw-Zeeland  en op het Afrikaanse continent”.

Tijdig reserveren

Meestgestelde vraag op de beurs dit jaar was of het noodzakelijk is om een huurauto vooraf te reserveren. Ervaring leert dat populaire bestemmingen tijdens het hoogseizoen kunnen kampen met een krappe vloot. Om teleurstellingen en hoge tarieven te voorkomen is het dan ook zeker aan te raden om ruim voor vertrek te reserveren. Bovendien weet men bij boeking exact wat er bij de prijs is inbegrepen en komt men ter plaatse niet voor verrassingen te staan.