Het aantal bestemmingen waar Alamo.nl autohuur aanbiedt, breidt zich snel uit. Vanaf 1 april 2011 kan men nu ook eenvoudig een huurauto reserveren in Gabon, Ghana, Ivoorkust, Mozambique en op het eiland Réunion. Hiermee komt het aantal landen op het Afrikaanse continent waar Alamo.nl autohuur aanbiedt op tien.

Huurauto voor rondreizen en excursies

De trend dat de Nederlander op zoek is naar exotische bestemmingen en unieke reizen is ook merkbaar in de autohuurbranche. De reiziger is meer en meer geïnteresseerd in een individuele belevenis en daar past het huren van een auto prima bij. Er is niet alleen vraag naar autohuur in landen als Zuid-Afrika, Namibië en Zimbabwe waar het maken van een rondreis al jaren zeer in trek is, maar ook de nu nog wat minder voor de hand liggende landen zoals Mozambique en Ivoorkust worden steeds populairder. Ook in landen als Tunesië en Marokko wordt het huren van een auto steeds vaker aangeboden. Niet alleen voor een rondreis, maar ook voor excursies vanuit de vele resorts.

Uitgebreid netwerk

Inmiddels kan men bij Alamo.nl in meer dan 70 landen wereldwijd een huurauto reserveren, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Ook in Europa biedt Alamo.nl in bijna alle landen verhuurlocaties. Meer informatie, prijzen en voorwaarden zijn te vinden op www.alamo.nl.