Maatwerkspecialist America Travel Guide (ATG) staat van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september op de 50PlusBeurs in Jaarbeurs Utrecht. Samen met camperhuur aanbieder WorldWide Campers laat ATG de bezoekers graag kennismaken met het land van de onbegrensde mogelijkheden. ATG is te vinden in het Bijzondere & Verre Bestemmingen paviljoen in Hal 8, stand 08F040.

Droomreizen naar Amerika

Amerika is voor velen een droombestemming. Roadtrips per camper, de glitter en glamour van Hollywood, de stranden van Florida, de prachtige natuurparken en bijzondere stedentrips naar steden als New York en San Francisco spreken tot ieders verbeelding. America Travel Guide is al jaren maatwerkspecialist voor reizen naar Amerika en biedt complete rondreizen, fly drives, citytrips en camperreizen, maar ook voor tickets, autohuur, excursies en de huur van vakantiehuizen is ATG de aangewezen partner. Het team van ATG is onderdeel van het Bijzondere & Verre Bestemmingen paviljoen in Hal 8, stand 08F040.

Beursaanbiedingen

Speciaal voor bezoekers van de 50PlusBeurs heeft ATG een aantal beursaanbiedingen samengesteld. Zo combineert de populaire 23-daagse ‘camper & car’ rondreis in het Zuidwesten van de Verenigde Staten het beste van twee werelden. Het eerste deel van de reis, per camper, beslaat nationale parken. Het tweede deel, dat zich meer richt op steden, wordt afgelegd met een huurauto.

Over de 50PlusBeurs

Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000m² informatie, amusement en voordeel. Met ruim 600 stands in 6 beurshallen met workshops, lezingen en presentaties. En vele optredens op podia met muziek, show, dans en exposities.