Goed nieuws voor alle liefhebbers van brandend asfalt en ronkende motoren; America Travel Guide (ATG) heeft onlangs een exclusief contract met Exotics Racing getekend. Ferrari’s, Porsches, Lamborghinis, Corvettes, dankzij professionele instructies en goede begeleiding wordt de droom om te rijden in een van ’s werelds snelste wagens realiteit. Dat Las Vegas de stad van ongekende mogelijkheden is, staat al lang vast en dankzij de samenwerking tussen Exotics racing en ATG is het nu ook voor adrenaline junkies een must om de ‘Entertainment Capital of the world’ te bezoeken.

Live your dream!

Dankzij de Exotics Racing School komt de droom van vele autoliefhebbers uit, namelijk racen op de Las Vegas Motor Speedway. Opgehaald worden in het hotel, een uitgebreide instructie op het circuit krijgen en dan is het zover; kies uit een Corvette Z06, Porsche Cayman, Audi, Aston Martin of een van de vele andere auto’s en race 5, 10 of 20 laps op het circuit van Las Vegas. Na deze onvergetelijke rit ontvangt de bestuurder een certificaat als herinnering aan dit snelheidsavontuur. De Las Vegas Motor Speedway ligt op zo’n 20 minuten van de Las Vegas Strip.

Natuurlijk Las Vegas!

Las Vegas is nog altijd de droom van velen; neonreclames, luxe hotels, waanzinnige shows, casino’s, trouwen in een kapel en racen in s ‘werelds snelste wagens, dit is waar de meesten Las Vegas van kennen. Maar Las Vegas is meer dan overweldigende shows en feesten. De omgeving is namelijk minstens net zo spectaculair als de stad. Bezoek een van Amerika’s oudste nationale parken, het Grand Canyon National Park of wandel door Red Rock Canyon en vergeet de drukte van Las Vegas.

America Travel Guide

America Travel Guide is in 2006 begonnen als lasvegastravelguide.nl en inmiddels al jaren de specialist op het gebied van Amerika reizen. Een complete vakantie, een rondreis, Fly & Drive, citytrip, camperreis, startpakket of een op maat gemaakte reis, maar ook voor autohuur, een camper, tours, attracties en villa’s is ATG de Amerika specialist.