Amerika en Canada specialist America Travel Guide (ATG) lanceert vandaag haar vernieuwde website: www.americatravelguide.nl. De toeristische sector is de afgelopen jaren enorm veranderd en dat geldt ook voor de technologie: tijd voor een splinternieuwe website! Met een moderne vormgeving en structuur heeft de website een ware metamorfose ondergaan. Niet alleen is de website vele malen gebruiksvriendelijker, ook hebben bezoekers van de pagina sneller toegang tot veel gezochte reizen naar Amerika of Canada.

“De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een informatierijke en tegelijkertijd ‘eenvoudige’ website die voor iedereen overzichtelijk en makkelijk in gebruik is op zowel computer als smartphone en/of iPad. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat en verwacht dat bezoekers de nieuwe website als prettig zullen ervaren, aldus Marcus Blok, eigenaar van America Travel Guide.

Van Amerikaanse rondreizen tot Canadese citytrips

Doel van de website is uiteraard de conversie en gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren. Om dit te bereiken is de nieuwe website verdeeld in vier onderdelen: Fly & Drive, Citytrips, Themareizen en Rondreizen. Elk onderdeel bestaat uit algemene informatie en een aantal inspiratie reizen. America Travel Guide verkoopt op maat reizen naar Amerika en Canada, de reizen zijn dus vrij in te vullen. Consumenten die op de hoogte willen blijven van aanbiedingen of nieuwtjes kunnen zich dankzij een nieuwe applicatie aanmelden voor de ATG nieuwsbrief of lid worden van de Facebook pagina. Vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Amerikaanse of Canadese droomreis? Ook dat kan. Bezoekers hoeven alleen maar hun wensen en gegevens in te vullen en dan zorgt ATG binnen 24 uur voor een offerte.

Canada Travel Guide

Naast bovengenoemde vernieuwingen worden vanaf nu ook de Canada reizen aangeboden op de vernieuwde website van ATG. Voorheen bood America Travel Guide haar Canada reizen op de pagina www.canadatravelguide.nl aan maar om de consument nog beter van dienst te zijn heeft ATG besloten beide websites samen te voegen. Vanaf vandaag vinden bezoekers zowel over Amerika als Canada informatie op www.americatravelguide.nl.

America Travel Guide op de Vakantiebeurs

Volgende week is het weer tijd voor de grootste toeristische beurs van ons land, de Vakantiebeurs in Utrecht. Net als voorgaande jaren staat het team van America Travel Guide met een stand in het Brand USA Paviljoen. ATG biedt consumenten tijdens de beurs de kans om informatie over hun geplande droomreis in te winnen en een vrijblijvende offerte aan te vragen. Consumenten vinden de Amerika en Canada specialisten van America Travel Guide van 12 t/m 18 januari in het Brand USA paviljoen in Hal 3.