Het tijdens de Vakantiebeurs door America’s Tent Lodges geïntroduceerde America’s Exclusive blijkt een groot succes. Naast overnachtingen in de unieke Tent Lodges bleek er bij de consument ook behoefte aan andersoortige accommodaties. Met America’s Exclusive wordt in die behoefte voorzien en kan men ter afwisseling ook verblijven op een ranch of in een luxe resort.

Bijzondere accommodaties

“Bij het samenstellen van de rondreizen op maat kwam de vraag naar andere, bijzondere accommodaties steeds vaker aan de orde” aldus Donne Wijnbeld, mede-eigenaar van America’s Tent Lodges dat overnachtingen in compleet ingerichte tenten aanbiedt op diverse plaatsen in het westen van de Verenigde Staten.  “De stap om het aanbod uit te breiden was dan ook snel gemaakt.” Om het aanbod te onderscheiden van de rondreizen met alleen de overnachtingen in de Tent Lodges is gekozen voor het merk America’s Exclusive.

Rondreizen op maat

De meeste ranches en resorts die opgenomen zijn in het aanbod van America’s Exclusive zijn door het team van America’s Exclusive zelf bezocht en uitgekozen. “Bij het samenstellen van rondreizen op maat, wat uiteindelijk onze kracht is, is het belangrijk dat je weet waar de klant naar toe gaat, hoe hij er moet komen en wat hij er van kan verwachten.”

Stedenreizen

Met de introductie van America’s Exclusive is tevens het aantal bestemmingen uitgebreid. Zo zijn bijvoorbeeld ook de staten Wyoming, Montana en South Dakota opgenomen in het programma en biedt America’s Exclusive ook bijzondere stedenreizen aan.

Meer informatie?

Meer informatie over de rondreizen op maat van America’s Exclusive of America’s Tent Lodges is te vinden op www.americas-exclusive.nl.