De trend dat reizigers naar Amerika op zoek zijn naar andere vakanties en naar beleving, is duidelijk merkbaar. Dit constateert Donne Wijnbeld, mede-eigenaar van America’s Tent Lodges dat overnachtingen in compleet ingerichte tenten aanbiedt op diverse plaatsen in het westen van de Verenigde Staten. Americas Tent Lodges heeft in 2010 een enorme groei doorgemaakt.

Ook in Colorado

De comfortabele tenten blijken een goed alternatief voor de camper en zeker voor de hotelovernachting. Een (luxe) huurtent biedt wel de lusten, zoals lekker buiten zijn, een avontuurlijk gevoel, het comfort van goede bedden en een goed ingerichte keuken, maar niet de lasten, zoals het opbouwen en afbreken. Inmiddels is niet alleen het aantal locaties met name in Colorado uitgebreid, maar op de key-locaties, zoals bijvoorbeeld in de buurt van de Grand Canyon, zijn ook extra tenten beschikbaar. De Tent Lodges die men via America’s Tent Lodges kan huren zijn er in 4, 5 en 6 persoons uitvoering en bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Men huurt al een Tent Lodge vanaf €80,- per nacht.

Overweldigende interesse

De afgelopen weken was America’s Tent Lodges aanwezig op diverse beurzen, zoals de Vakantiebeurs in Utrecht en de Vakantiesalon in Brussel. “De interesse voor onze stand was enorm”, aldus Donne Wijnbeld. “We merken echt dat deze vorm van overnachten aansluit op de huidige wensen van met name families.” De komende tijd is America’s Tent Lodges nog te vinden op Kampeertotaal in Harderwijk en Kampeerbelevenis in Zwaag.

Meer informatie?

Meer informatie over de Tent Lodges, locaties en rondreizen op maat is te vinden op www.americastentlodges.nl.