In het hart van de Franse Camargue, aan de rand van Les Saintes-Maries-de-la-Mer, ligt het luxe resort Auberge Cavalière – Du Pont des Bannes. Om dit prachtige resort in Nederland en België op de kaart te zetten, is Target Travel Marketing uit Vleuten ingeschakeld.

Franse charme

Het vier-sterren resort is sinds afgelopen zomer in handen van een Nederlandse eigenaar en beschikt naast 50 witte, vrijstaande cabana’s ook over een twintigtal geschakelde hotelkamers. De cabana’s zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een eigen terras, vaak aan het water. De hotelkamers liggen in een ‘mas’, waar men de auto voor de deur kan parkeren. Ze zijn wat luxer ingericht en hebben een bad. Ook hier kan men lekker buiten zitten en genieten van de prachtige omgeving. Het complex heeft naast twee zwembaden met pool-side bars ook nog twee restaurants, een privé-spa, een tennisbaan en een stallencomplex. Gasten kunnen het natuurgebied te paard, per fiets of met een 4×4 verkennen. In de nabije omgeving kan men verder genieten van een kilometerslang zandstrand.

Interessant voor de Mice markt

Verspreid over het terrein liggen diverse vergaderfaciliteiten in de authentieke stijl van de Camargue. Hierdoor is L’Auberge ook een uitstekende locatie voor bijvoorbeeld bedrijfsvergaderingen, incentives of productpresentaties, waarbij het zakelijke gedeelte kan worden afgewisseld met activiteiten.

Goede bereikbaarheid

De Camargue is gemakkelijk bereikbaar. Montpellier en Nîmes liggen op ongeveer 40 minuten rijden en Marseille op ongeveer een uur. Transavia vliegt 4x per week van Rotterdam naar Montpellier en KLM-AirFrance vliegt dagelijks 3x vanuit Amsterdam en 3x per week vanaf Eindhoven naar Marseille.

Meer informatie over het resort is te vinden op www.aubergecavaliere.com.