Autoverhuurder Alamo.nl biedt in Noord-Amerika de mogelijkheid om zonder extra kosten aangepaste auto’s, zogenaamde mobility device equipped vehicles, te huren. Consumenten die vanwege een fysieke beperking een aanpassing aan hun auto nodig hebben kunnen onder andere het gas-en rempedaal laten verplaatsen. Ook behoren een stuurknop, handgas-en rem en een verlengd gaspedaal tot de opties. De service wordt door deskundige monteurs uitgevoerd en is op aanvraag. Alamo.nl raadt daarom aan tijdig te reserveren.

Huur eenvoudig een aangepaste auto

Wat dient de klant te doen om via Alamo.nl een aangepaste auto te reserveren? Het is heel eenvoudig; neem telefonisch contact op met Alamo.nl en geef de gewenste aanpassing door. Liever de aanvraag via de website indienen? Ook dat is geen probleem! De klant kan online een reservering maken voor een standaard huurauto in de Verenigde Staten. In het opmerkingenveld kan vervolgens aangeven worden welke aanpassingen er nodig zijn. Om er zeker van te zijn dat de aangepaste auto op tijd klaar is, raadt Alamo.nl de consument aan om minimaal twee weken voor ophaaldatum de aanvraag in te dienen.

Geen extra kosten

Na reservering geeft Alamo.nl de gewenste aanpassing door aan de locatie. Hiervoor worden geen extra kosten berekend, de klant profiteert dus van dezelfde voordelige prijzen die alamo.nl aanbiedt op alle locaties in de Verenigde Staten. Voor prijzen en reserveringen kan men terecht op de website van alamo.nl, voor vragen over aangepaste huurauto’s kan men tijdens kantooruren bellen met alamo.nl.

Alamo

Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo heeft inmiddels in meer dan 60 landen autoverhuur locaties. Verwacht wordt dat dit aantal alleen maar zal stijgen. Elke dag maken vele honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuur locaties en tarieven. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Travel Services.