Na een lange vermoeiende reis naar Noord-Amerika is het enige wat de klant wil die huurauto zo snel mogelijk ophalen en naar het hotel of appartement rijden. Het komt hierdoor regelmatig voor dat klanten aan de balie geïrriteerd raken door de vraag of ze extra opties willen huren of interesse hebben in een upgrade. Het gevolg? Klanten wuiven de extra opties weg of stemmen toe terwijl ze niet precies weten wat ze nu eigenlijk afnemen, met als resultaat dat ze de dag erna toch niet tevreden zijn. Met de 24 uur tevredenheidsgarantie biedt Alamo.nl de klant de kans om binnen een dag van deze extra opties of upgrade af te zien.

Tevreden de weg op

Een extra kinderzitje, bestuurder of verzekering. Het zijn allemaal opties waar de klant bij het ophalen van de huurauto niet altijd over nagedacht heeft maar die bij het huren van een Alamo.nl huurauto in Noord-Amerika wel aangeboden worden. Met de 24 uur tevredenheidsgarantie geeft Alamo.nl de klant net even die extra tijd om een definitieve beslissing te maken. Is de huurder niet tevreden met de afgenomen verzekering, upgrade of GPS? Het enige wat de klant dan hoeft te doen is binnen 24 uur telefonisch contact opnemen met de verhuurlocatie. Gaat het om een upgrade dan is het uiteraard noodzakelijk dat de huurder binnen 24 uur terug rijdt naar de verhuurlocatie en de auto omruilt. De reden voor annulering is niet van belang en uiteraard worden de gemaakte kosten direct op de rekening van de klant teruggestort. Met deze unieke service wil Alamo.nl haar klanten voor 100% tevreden stellen en laten zien dat ze volledig vertrouwen in het product.

Alamo

Enterprise Holdings, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika,is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo heeft wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Benelux b.v.