Deze nieuwsbrief is in opdracht van Alamo.nl door Target Travel Marketing verstuurd.

Goedkoop een auto huren in Californië

Bent u van plan om een rondreis te maken door het westen van Amerika? Huur dan een voordelige auto vanuit San Francisco of Los Angeles. Alamo.nl heeft tijdelijk de tarieven voor Californië voor het Fully Inclusive en Gold pakket verlaagd Hierdoor kunt u nog goedkoper een huurauto boeken en zorgeloos genieten van uw rondreis door Amerika. Combineer een rondreis door Californië met de staten Arizona, Utah en Nevada en lever uw huurauto zonder drop-off kosten in op de luchthaven van Las Vegas. Bereken uw voordeel en boek een Alamo huurauto in Californië!

Ontdek Florida met een Alamo huurauto

Wilt u nog even genieten van de zon in de Verenigde Staten? Dan is Florida de bestemming bij uitstek. U kunt met een huurauto naar Everglades National Park en de Florida Keys rijden. Bezoek met het hele gezin de attractieparken van Walt Disney, Universal Studios en SeaWorld. Boek voor 15 oktober uw huurauto op Alamo.nl en kies voor de voordelige promotarieven voor autohuur in Florida. Maak direct gebruik van deze aanbieding voor autohuur in Florida!

Beleef kleurrijk New England

Tijdens de Indian Summer kunt u vanuit bijvoorbeeld Boston met een huurauto van Alamo kleurrijk New England ontdekken. De prachtige herfstkleuren kunt u zien vanaf ongeveer half september tot en met eind oktober in het noordoosten van de Verenigde Staten. Tijdens uw rondreis door New England rijdt u door prachtige natuur en langs historische bezienswaardigheden. Bekijk de routesuggesties en reizen van America Travel Guide!