Voor de zesde keer op rij alweer presenteert Choose Chicago (het voormalige Chicago Convention en Visitors Bureau) van 1 tot en met 10 februari de Chicago Restaurant Week. Tijdens dit 10-daagse culinaire evenement, waaraan meer dan 250 restaurants deelnemen, is het mogelijk om voor vastgestelde menuprijzen bij gerenommeerde restaurants te lunchen (vanaf $22) of te dineren (voor $33/$44, exclusief drankjes, tax en fooi.

De Chicago Restaurant Week biedt inwoners en bezoekers een buitenkansje om voordelig kennis te maken met gevestigde en nieuwe namen in de culinaire scene van Chicago. Nieuwkomers dit jaar zijn Balsan, bellyQ, Dragon Ranch Moonshine & BBQ, Freds at Barneys New York, Frontier en Nellcote. Kijk voor een complete lijst met deelnemers en voor het maken van een reservering op www.eatitupchicago.com of download de Choose Chicago app op www.choosechicago.com/mobile-app. Hieraan worden dagelijks nieuwe, hippe restaurants en menu’s toegevoegd.

Kick-off event met Chef Dirk Flanigan in Union Station

Niet in Chicago tijdens Restaurant Week? Op donderdag 24 januari geeft Dirk Flanigan, Executive Chef bij The Gage en Henri het startschot tijdens de First Bites Bash in de prachtige Great Hall op Union Station. Tijdens deze kick-off geven meer dan 50 deelnemende restaurants alvast letterlijk een voorproefje. Kijk voor meer informatie op www.FirstBitesBash.com. 

Chicago nieuws en tips

Voor alle actuele informatie en tips over Chicago kan men het twitter account @ChooseChicago volgen of naar de Facebookpagina www.facebook.com/ChooseChicago gaan.