De Amerikaanse staat Colorado heeft Target Travel Marketing (TTM) aangesteld als marketing en PR kantoor voor de Benelux. TTM vertegenwoordigt Colorado per direct op het gebied van trade activiteiten, media & PR en social media.

Takenpakket voor Colorado Tourism

TTM buigt zich onder andere over de organisatie van de Benelux deelname aan de Go West Summit. De Go West Summit vindt van 10 – 13 februari 2015 plaats in Colorado Springs. Deze meerdaagse vakbeurs brengt internationale touroperators in contact met bestemmingen, accommodaties en attracties uit het westen van Amerika. Ter voorbereiding op de beurs wordt een internationale fam trip georganiseerd waardoor deelnemers Colorado beter leren kennen. Naast rekrutering voor de Go West Summit organiseert Target Travel Marketing een trade event en persreizen. Ook persberichten en een social media campagne behoren tot het takenpakket.

Amerika experts

“We zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Colorado Tourism,” aldus Hanny Fluit, General Manager van TTM. “Deze prachtige, natuurrijke staat heeft reizigers vanuit de Benelux veel te bieden. Wij helpen Colorado graag met haar promotie in de Benelux. Met ons aanzienlijke portfolio Amerikaanse klanten kunnen we onszelf inmiddels gerust specialist noemen. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Over Colorado

Colorado staat bekend om haar natuur en biedt reizigers in alle seizoenen talloze mogelijkheden voor mooie vakanties. Het landschap varieert van natuurlijke heetwaterbronnen, grote rivieren en meren, 11 nationale parken en monumenten en 58 bergtoppen die hoger zijn dan 4200 meter. Met een rijk cultureel erfgoed, wereldstad Denver en 25 gerenommeerde skigebieden en resorts is Colorado met recht een veelzijdige vakantiebestemming. Icelandair, KLM, United Airlines, Delta, British Airways, US Airways en Lufthansa vliegen met een overstap op Denver.

Kijk op www.colorado.com voor meer informatie.

Volg Colorado op social media: Facebook Twitter Youtube Flickr Instagram Google+