Enterprise Rent-A-Car is het hoogst scorende autoverhuur merk in de J.D. Power 2014 North American Rental Car Satisfaction StudySM. Het merk Enterprise ontving voor de negende keer in de afgelopen elf jaar de hoogste score en blonk uit in alle zes categorieën: kosten en toeslagen, ophaalprocedure, huurauto, inleverprocedure, reserveringsproces en shuttle bus.

J.D. Power Onderzoek

Enterprise Rent-A-Car is eigendom van Enterprise Holdings, het grootste autoverhuurbedrijf ter wereld. Enterprise Holdings exploiteert tevens de National Car Rental en Alamo Rent A Car merken. National scoorde een tweede plaats in de jaarlijkse studie, gevolgd door Alamo (gedeeld derde). Alle drie de merken scoorden hiermee wederom boven het industriegemiddelde. Het jaarlijkse J.D. Power onderzoek ondervraagt vakantiegangers en zakelijke reizigers die voertuigen huren bij Noord-Amerikaanse luchthavens.

J.D. Power Champions

Zowel de Enterprise Rent-A-Car en National Car Rental merken werden eerder dit jaar al erkend als JD Power Customer Champions. Vijf factoren – mensen, presentatie, proces, product en prijs – werden onderzocht. Slechts 50 merken in totaal verdienden uiteindelijk dit onderscheid, en Enterprise en National waren de enige twee autohuur merken die de titel Customer Champions ontvingen. Een enorme prestatie in de huidige autoverhuurmarkt die zeer competitief is. De portfolio van merken van Enterprise Holdings is dan ook specifiek ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van autoverhuur klanten over de hele linie; van prijsbewuste gezinnen tot aan kilometervreters en vakantiegangers. De erkenning van J.D. Power bewijst dat deze klantgerichte strategie het verschil maakt in de autoverhuur en reisindustrie.

Enterprise, National en Alamo

Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Elke dag maken honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Enterprise. Voor informatie over prijzen, locaties, autotypes en reserveringen kan men terecht op www.nationalcar.com en www.enterprise.nl. Meer informatie over verhuurlocaties en tarieven van Alamo in de USA en Canada is te vinden op www.alamo.nl. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Benelux b.v.