De Nederlandse New Yorker Eric Lang staat dit jaar met zijn advieswebsite NewYork.nl voor het eerst op Vakantiebeurs. Wat ooit begon als een document met persoonlijke tips voor vrienden en familie, is nu een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In het Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs maken Eric en zijn team New York letterlijk aanraakbaar, met een echte Yellow Cab en Amerikaanse diner. Daar krijgen beursbezoekers persoonlijke tips voor een reis naar The Big Apple.

Eric Lang vertelt vanuit eigen ervaring over zijn hometown New York. Zoals hij zelf zegt is zijn informatie lokaal, onafhankelijk, eerlijk en vooral niet te overdreven. Precies zoals hij het in den beginne alleen met familie en vrienden deelde, deelt hij zijn mening nu met reizigers. Hij heeft alle belangrijke attracties en restaurants zelf bezocht vanuit de overtuiging dat je alleen dan echt iets kan aanraden, of juist afraden. Met Erics tips haalt elke toekomstige reiziger naar New York een persoonlijke raadgever in huis en bespaart daarmee tijd naar het zoeken van de laatste hotspots.

Insidersite NewYork.nl nu ook op Vakantiebeurs

Na een explosieve groei de afgelopen jaren, is het nu tijd de stap van virtueel naar Vakantiebeurs te maken. Eric en zijn team hebben een opvallende stand in het Brand USA Paviljoen in Hal 3, met een originele gele taxi uit New York en een Amerikaanse diner. Daar krijgen beursbezoekers alle gelegenheid om persoonlijke tips en waardevolle adviezen te krijgen om veel meer te halen uit een citytrip.

Eric Lang: ,,Ik sta dit jaar met NewYork.nl op de Vakantiebeurs om mensen persoonlijk te kunnen spreken en van advies te kunnen voorzien. Ik heb altijd veel contact via mail, telefoon en Facebook, maar vind het erg leuk om mijn kennis nu ook persoonlijk met mensen te kunnen delen.”

Wie er zeker van wil zijn niet in een wachtrij te komen, kan via www.newyork.nl/vakantiebeurs al een persoonlijke afspraak met Eric maken, gratis en vrijblijvend. De Vakantiebeurs wordt van woensdag van 11 tot en met zondag 15 januari gehouden in de Jaarbeurs Utrecht.