Dat camperreizen ongekend populair zijn, blijkt uit de explosieve groei van het aanbod en aantal bestemmingen wereldwijd. Online camper broker WorldWide Campers begint met camperverhuur in Japan en voegt nieuw aanbod toe in Canada. Op korte termijn worden ook Cuba en Kroatië, Denemarken, Letland en Polen toegevoegd. 

Camper broker WorldWide Campers kan de vraag amper bijbenen maar kan door inventieve inkoop aan de meeste verzoeken voldoen. Steeds meer reizigers kiezen voor de vrijheid en het comfort van een camperreis op hun vakantiebestemming. Van oudsher geliefde bestemmingen zoals Noord-Amerika en Australië blijven de lijst aanvoeren en groeien gestaag door. Daarnaast is er steeds meer vraag naar bijzondere bestemmingen, zoals Japan. Een verrassend goed ‘camperland’ met duizenden campings en een tot de verbeelding sprekende cultuur.

Andrea van Velzen, Customer Service Manager: ‘Onze leveranciers spelen steeds beter in op de groeiende vraag en breiden hun vloot en aantal locaties voortdurend uit, zoals we dit jaar met Canada zien. Daarnaast voegen wij zelf ook continu nieuwe leveranciers toe die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen we onze klanten een interessant nieuw aanbod garanderen.’

Vorig jaar was een ongekend succesjaar voor Canada als toeristische bestemming. Camperhuur voor het zomerseizoen was maanden van te voren al compleet volgeboekt. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen breiden meerdere leveranciers hun vloot en locaties uit. Zo opent Amerikaanse leverancier Best Time RV per mei 2018 drie locaties in Vancouver, Calgary en Toronto. Ook Jucy gaat, zij het via een omweg, Canada aanbieden. Zij openen een locatie in Point Roberts, Washington State, op slechts een halfuur rijden van de luchthaven van Vancouver.

Op korte termijn verwacht WorldWide Campers Cuba als bestemming toe te voegen en in Europa Kroatië, Denemarken, Letland en Polen.

De camperwereld van WorldWide Campers

WorldWide Campers is een Nederlandse online camperverhuurder die samenwerkt met meer bijna 40 camperverhuurders in Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika, Japan en Europa. Vertrek vanuit Nederland is ook mogelijk. Het aanbod varieert van basale kampeerbusjes tot zeer luxueuze campers. Op WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en het aanbod vergelijken. Ook geeft deze site uitgebreide informatie over de verhuurlocaties, campertypen, tarieven en verzekeringen. Bellen naar 030 6974964 kan ook. Van maandag tot en met zaterdag zitten ervaren medewerkers klaar voor inlichtingen en advies.