Deze nieuwsbrief is in opdracht van Alamo.nl door Target Travel Marketing verstuurd.

Bent u van plan om een rondreis door Amerika te maken deze zomer? Boek uw voordelige huurauto dan op Alamo.nl en ontvang gratis een jaarabonnement op het reismagazine ‘AmericA’ Dit magazine staat boordevol interessante artikelen en tips over de Verenigde Staten en Canada. Gebruik de volgende kortingscode in stap 3 van het boekingsproces: AM13ER20 en u ontvangt gratis het magazine thuis gestuurd. Of u nu een rondreis maakt door West-Amerika of een strandvakantie in Florida boekt, een goedkope huurauto inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekering vindt u op Alamo.nl! Boek nu en ontvang een gratis jaarabonnement op het blad AmericA!

Alamo.nl verlaagt de tarieven voor Spanje

Bent u op zoek naar een goedkope huurauto voor uw vakantie in Spanje voor in de meivakantie? Boek deze dan op Alamo.nl en ontvang 5% korting op de autohuur tarieven. Maak uw reis naar Spanje voordeliger met een huurauto van Alamo.nl!

Alamo is genomineerd voor een Zoover Award

Bent u van mening dat Alamo de Zoover Award moet winnen in de categorie autohuur?
Stem dan op Alamo en maak kans op diverse prijzen!

Tip van Alamo.nl

Op zoek naar het echte Wilde Westen van Amerika? Boek dan een huurauto van Alamo.nl vanuit Denver en bezoek de Rocky Mountains. Bezoek de website of de Facebookpagina van Real America en laat u informeren over de staten Wyoming, South Dakota, Montana en North Dakota. Heeft u ook een Tip voor Alamo.nl? Laat deze dan achter op onze Facebookpagina