In maart zijn de vertegenwoordigers van de staten Montana, Idaho, North Dakota, South Dakota en Wyoming in Nederland voor een Sales Missie. Van 22 tot 25 maart zullen de staten weer verschillende activiteiten ondernemen onder leiding van Target Travel Marketing (TTM). De laatste keer dat de staten in Nederland waren was 5 jaar geleden, in november 2018.

De eerste dag zien ze een prachtig stukje Nederland in het hart van Amsterdam. Donderdag 23 maart staat in het teken van ontmoetingen met 20 tour operators en key media in het prachtige Jakarta Hotel in Amsterdam. Tijdens deze dag zijn er sessies gepland van 1,5 uur waarbij ze ‘speeddaten’ met de genodigden. Hierdoor krijgen tour operators en media de kans om de staten apart te spreken en te brainstormen over nieuwe routes, highlights, samenwerkingen etc.

Op vrijdag 24 maart krijgen ZRA’s de unieke kans om live trainingen van de staten bij te wonen in Bisonspoor in Maarssen. De workshops starten om 9:30 en zijn afgelopen om 12:30. Aansluitend is er een verzorgde lunch. Tijdens elke workshop is een van de vertegenwoordigers aan het woord en krijgen ze het laatste nieuws, benodigde informatie en inspiratie voor routes door de regio. Uiteraard is er een prijsvraag met leuke prijzen uit de regio te winnen.

Er zijn nog een aantal plekken vrij voor de ZRA Worshopdag op 24 maart. Bij interesse graag een mail sturen naar: vivien.hulsebosch@targettravel.nl.

The Great American West 

Sinds 2001 vertegenwoordigt Target Travel Marketing The Great American West in de Benelux. The Great American West verzorgt de internationale promotie van de staten Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming. Naast de dagelijkse contacten met pers en trade, verzorgt Target Travel Marketing ook de distributie van brochures aan consumenten. In de loop der jaren zijn vele persreizen naar The Great American West verzorgd en een groot aantal tour operators hebben al kennis kunnen maken met de staten tijdens de jaarlijkse International Roundup (IRU). Daarnaast wordt deelname aan beurzen, workshops en agenten dagen in de Benelux verzorgt. De website www.greatamericanwest.nl en Facebookpagina worden actief bijgehouden.