Omdat ze wendbaarder en zeker niet duurder zijn, heeft WorldWide Campers het aanbod in Amerika uitgebreid met de vloot kampeerbusjes en kleine campers van Campervan North America. WorldWide Campers komt daarmee tegemoet aan de groeiende vraag bij reizigers die graag op plekken komen die anders onbereikbaar zouden zijn, zowel in de natuur als in de stad.

Flexibeler met een kleine camper

De behoefte aan kleinere campers, die het comfort van de grotere broers met flexibelere routemogelijkheden combineren, groeit vooral onder jongere reizigers. Zij willen vaak dieper kunnen doordringen in de natuur én in de steden. Maar ook de avonturiers op leeftijd zoeken vaker een alternatief voor de in Noord-Amerika gebruikelijke 25-voetscamper. Die mag daar hooguit een middenmoter zijn, voor ons Europeanen is het een bakbeest dat met zijn bijna acht meter toch net iets meer concentratie op de weg vergt dan wenselijk is tijdens een ontspannende vakantie. De extra ruimte aan boord voegt naar hun idee dan niet zoveel toe en leveren ze graag in ten behoeve van wat relaxter rijden.

Nieuwe partner voor WorldWide Campers

Met het toevoegen van de kampeerbusjes en campers van ‘Europees formaat’ uit het wagenpark van de nieuwe partner Campervan North America, vult WorldWide Campers een gat in de markt. Dit type kampeerauto’s is weliswaar niet nieuw, maar waren tot nog toe eigenlijk nauwelijks beschikbaar met sanitair en vaste bedden. Ook konden ze qua huurprijzen nauwelijks concurreren met het overweldigende aanbod aan de standaard 25-voeters.

3 verhuurlocaties in West-Amerika

Door de samenwerking met Campervan North America brengt WorldWide Campers hier verandering in. Behalve de kleine kampeerbusjes komen nu ook twee kleine campertypen beschikbaar die wél alle comfort bieden die de verwende Europese kampeerder verlangt. Een extra voordeel van de kampeerbusjes en kleine campers is dat ze bijna op alle parkeerplaatsen zijn toegestaan. Campervan North America biedt drie verhuurlocaties aan: Las Vegas, Seattle en Bozeman in Montana, het perfecte startpunt voor een rondreis waarbij Yellowstone National Park centraal staat.