GWK Travelex heeft Target Travel Marketing (TTM) aangesteld als marketing en PR kantoor voor de Nederlandse markt. TTM ondersteunt GWK Travelex vanaf 1 maart met name op het gebied van social media. De samenwerking met GWK Travelex startte voor Target Travel Marketing met het vertalen en distribueren van een aantal expertgidsen, waarvan de eerste in februari 2016 verspreid is. De Vakantiereisgids fooien is samengesteld door de experts van Travelex en gratis beschikbaar voor iedereen werkzaam in de reisbranche. Vanaf heden houdt TTM zich voornamelijk bezig met content management van de Nederlandstalige social media kanalen van GWK Travelex; Facebook en Twitter.

Uitbreiding portfolio

“We zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking met GWK Travelex,” aldus Hanny Fluit, General Manager van TTM. “Dit is wat ons betreft de start van een mooi project waarbij we ons als bureau van een andere kant kunnen laten zien. Naast ons uitgebreide en sterke netwerk in vertegenwoordiging van Amerikaanse bestemmingen, zorgt de samenwerking met GWK Travelex voor een mooie diversiteit in ons portfolio.”

Over GWK Travelex

GWK Travelex (voorheen het Grenswisselkantoor of kortweg GWK) is gespecialiseerd in de groothandel en retailverkoop van buitenlands geld en zakelijke betalingen. De kantoren van GWK Travelex zijn onder meer te vinden op de grotere treinstations, Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. Klanten kunnen o.a. voor de volgende diensten terecht bij GWK Travelex:

  • Aan- en verkoop van buitenlands geld
  • Western Union Money Transfer
  • Contant betalen van een rekening of storten op een Nederlandse bankrekening
  • Prepaid MasterCard Cash Passport
  • Auto export
  • Duitse milieusticker

Op dit moment heeft GWK Travelex 51 vestigingen en 120 servicepunten in Nederland. Sinds 2004 is GWK Travelex onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld. Wereldwijd heeft Travelex meer dan 1400 kantoren.