Dat een camperrondreis niet alleen voor families en reizigers met een goed gevulde beurs is weggelegd, bewijst camperverhuurder Jucy. WorldWide Campers hoopt met de toevoeging van deze leverancier op haar website ook jonge avonturiers en vakantiegangers met een kleiner budget aan te spreken. Daarnaast vormen de compacte campers een goed alternatief voor een rondreis met een huurauto.

Camperhuur Jucy in Amerika

Jucy Rentals is een nieuwe speler op de Amerikaanse markt en heeft ophaallocaties in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Een Jucy camper is niet groot maar biedt voldoende slaapruimte en kookfaciliteiten. De campers zijn dan ook ideaal om bijvoorbeeld overnachtingen in een hotel en op een camping te combineren. Tijdens een rondreis kan men dan in de grote steden genieten van de voorzieningen van een centraal gelegen hotel en in de Nationale parken, zoals Yosemite of de Grand Canyon, van de prachtige natuur. Een goed alternatief dus voor een autorondreis waarbij met name de hotels in of nabij Nationale parken relatief duur en vaak overvol zijn. Ook voor reizigers die nog nooit eerder met een camper op stap zijn geweest, maar dit graag eens willen proberen, zijn de campervans van Jucy zeer geschikt.

Introductieaanbieding WorldWide Campers

Om consumenten de kans te geven om kennis te maken met dit unieke product, heeft Jucy nu een introductieaanbieding. Wie uiterlijk 10 juni 2012 een Jucy camper reserveert op www.worldwidecampers.com, krijgt 10% korting op de camperhuur, een gratis basisinventaris en een tafel met twee campingstoelen tijdens de huurperiode.