Campervakanties dichtbij in trek

Bij een campervakantie denken de meeste mensen aan verre bestemmingen als Amerika en Australië. Voor wie deze bestemmingen voor een (eerste) campervakantie te ver, te duur of te avontuurlijk vindt, zijn er dichter bij huis diverse mogelijkheden. Via de website www.worldwidecampers.com kan men nu ook in Nederland of in andere Europese landen een camper huren. Een ideale mogelijkheid om eens te kijken of een campervakantie bevalt en om de schoonheid van ons eigen Europese continent te ontdekken!

Groot aanbod

Met de toevoeging van verhuurders McRent, Avis-car-away en Euromotorhome die camperhuur in onder meer Nederland, Duitsland, Italië en Portugal aanbieden, komt het totaal aantal aangeboden Europese landen nu op tien. Bij WorldWide Campers is het mogelijk om in slechts vier stappen geheel vrijblijvend een offerte op te vragen waarbij verschillende aanbieders met elkaar vergeleken worden. De consument bespaart op deze manier een hoop tijd met uitzoeken en is tevens verzekerd van de beste prijs.

Ook last-minutes

Een ander voordeel van het reserveren van een camper via WorldWide Campers is dat de klant zelf zijn vluchten en eventuele hotelovernachtingen kan regelen en niet verplicht een totaalpakket hoeft af te nemen. Op deze manier kan dus direct ingespeeld worden op aantrekkelijke aanbiedingen voor vliegtickets. Debbie Heydanus van WorldWide Campers: “We merken dat consumenten steeds vaker gewend zijn om alles zelf te regelen. En ook op last-minute basis krijgen wij steeds meer aanvragen voor campers. Uiteraard is de beschikbaarheid dan niet altijd gegarandeerd, maar prijstechnisch kan het heel interessant zijn”.