Afgelopen week introduceerde camperverhuurder Apollo een camperproduct voor klanten die gesteld zijn op kwaliteit en luxe: StarRV. Camperbroker WorldWide Campers biedt deze nieuwe verhuurder als eerste aan op de Nederlandse markt via haar website www.worldwidecampers.com

Service met een ster

Vanaf 1 april 2012 is het mogelijk om in Australië of Nieuw-Zeeland met een camper van StarRV op vakantie te gaan. Er is keuze uit vier verschillende types die standaard voorzien zijn van een flat screen tv, een dvd-speler en een iPod docking station. Uniek is dat deze campers maximaal 12 maanden oud zijn en dat StarRV een ‘5 Point Star Service’ aanbiedt. Dit houdt in dat de klanten kunnen genieten van valet service, gratis camperschoonmaak, taxi transfer (max. AU$25), snelle pick-up door online registratie en een snelle drop-off waarbij alleen de sleutel maar ingeleverd hoeft te worden. Uiteraard heeft StarRV ook een alarmnummer dat 24 uur per dag assistentie biedt.

Voordelige camperhuur wereldwijd

Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte samenstellen, waarbij verschillende aanbieders van camperhuur vergeleken worden. WorldWide Campers werkt met een groot aantal camperverhuurders samen in Australië, Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika en Europa.