Holidaycampers.com breidt aanbod uit

In een korte tijd heeft Holidaycampers.com haar aanbod flink uitgebreid. Een camper huren bij Holidaycampers kan inmiddels op meer dan 100 locaties in 16 landen en bij 14 verschillende verhuurders. De uitbreiding van het aanbod in Europa het afgelopen najaar bleek direct al een groot succes. Een camper huren in Nederland, Duitsland of in het zuiden van Frankrijk, Italië of Portugal blijkt zeer populair.

Camper broker

Holidaycampers.com is de enige camper broker in Nederland. “Onze kracht is juist dat we alleen camperhuur aanbieden”, aldus Debbie Heydanus van Holidaycampers.com. “Wij merken dat de consument die ons weet te vinden zelf zijn reis wil boeken en niet zit te wachten op de vraag of we ook een vlucht of hotel kunnen boeken. Tevens zien we dat onze website ook steeds meer gebruikt wordt voor last-minute boekingen.”

Vakantiebeurs

Ondanks de groei van het aanbod in Europa blijft Noord-Amerika het populairste continent om met een camper te bereizen. Holidaycampers is in januari dan ook weer te vinden in het Discover America Paviljoen op de Vakantiebeurs die van 11 tot en met 15 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Discover America Paviljoen bevindt zich in Hal 1 (Verre Bestemmingen).