WorldWidecampers.com

WorldWide Campers heeft haar nieuwe website gelanceerd. Naast een nieuwe en frisse uitstraling geeft de site www.worldwidecampers.com gedetailleerde informatie over de campertypes in de verschillende landen waar WorldWide Campers verhuurlocaties heeft. Om haar plaats op de markt te verstevigen zorgt WorldWide Campers ervoor dat haar basistarieven zeer scherp zijn en ook de prijsstelling van de opties laat zien dat camperhuur niet duur hoeft te zijn.

Uitbreiding aanbod

Daarnaast is de lancering aangegrepen om het aanbod uit te breiden. Zo biedt WorldWide Campers in de USA nu ook Cheapa Campers aan, is in Canada Canadream toegevoegd aan de camperverhuurders en werkt WorldWide Campers nu ook met KEA campers in Zuid-Afrika.

Camperhuur Europa

Daarnaast speelt WorldWide Campers in op de groeiende belangstelling voor camperhuur in Europa door de toevoeging van camperverhuurder Blurent. Hierdoor is het nu tevens mogelijk om in Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland een camper te huren. De Scandinavische landen en IJsland maken het aanbod in Europa compleet. Zij worden aangeboden in samenwerking met verhuurder Touring Cars.