WorldWideCampers.com kijkt met een meer dan tevreden blik terug op de behaalde resultaten van 2012. Dat de camperverhuurder een succesvol jaar heeft gedraaid blijkt uit de significante groei in het aantal reserveringen. WorldWideCampers.com heeft haar positie op de markt het afgelopen jaar enorm verstevigd en kijkt vol enthousiasme uit naar 2013. Als kick-off van het nieuwe jaar staat de camperverhuurder deze week op een van Nederlands populairste beurzen, de Vakantiebeurs.

Last-minute boekingen

Met een uitgebreid productaanbod in meer dan 16 landen en meer dan 25 verhuurders, biedt WorldWideCampers.com een breed scala aan campers en kampeerauto’s aan. Het blijkt dat het boeken via een broker met name bij de doelgroepen 55+, gezinnen en jonge koppels goed aanslaat. “Deze groep reizigers is vaak gewend te reizen en regelt zijn boekingen graag zelf”, aldus Debbie Heydanus van WorldWide Campers. “Daarnaast zien we dat onze website ook steeds meer gebruikt wordt voor last-minute boekingen”.

Vakantiebeurs

Goed nieuws voor alle WorldWideCampers.com liefhebbers; de camperverhuurder is ook dit jaar weer te vinden in het Brand USA paviljoen op de Vakantiebeurs. WorldWideCampers.com heeft onder Nederlanders met name veel boekingen naar Noord-Amerika op haar naam staan. Daarnaast zijn ook Australië en Nieuw Zeeland zeer populaire bestemmingen voor camperverhuur. WorldWide Campers is van 9 tot en met 13 januari te vinden in Hal 1 (Verre Bestemmingen) op de Jaarbeurs in Utrecht.