Onlangs was een sales delegatie uit de Amerikaanse staat Texas ‘on tour’ in Nederland. Verspreid over drie dagen maakten reisagenten, touroperators en journalisten kennis met Texas en met een aantal bestemmingen in deze grote Amerikaanse staat. Deelnemers maakten tijdens dit evenement kans op twee tickets naar Houston of Dallas, beschikbaar gesteld door de KLM. Afgelopen vrijdag werd de gelukkige winnares Jeannette de Kruijf van ITG verrast door Marjolein Fraanje van Target Travel Marketing, de vertegenwoordiger van Texas Tourism in Nederland en België.

Texas als hoofdprijs

“Wow! Ik heb nog nooit iets gewonnen en dan nu zoiets!”, aldus een dolenthousiaste Jeannette. “Tijdens de kennismaking met Texas Tourism in Amsterdam kwam ik er al snel achter dat deze staat veel meer te bieden heeft dan alleen maar cowboys en olie en ik heb dan ook heel veel zin om nu zelf interessante steden als Dallas en Fort Worth te ontdekken. Ik heb begrepen dat je daar heel goed kunt shoppen en heerlijk uit eten kunt. Ook Big Bend National Park lijkt me heel erg mooi!”

Compleet verzorgde reis

De prijs bestaat niet alleen uit twee retourtickets van de KLM die rechtstreeks op zowel Dallas/Fort Worth als Houston vliegt, maar ook uit autohuur van Alamo.nl en overnachtingen in de steden Dallas, Fort Worth, Houston en op de exclusieve Wildcatter Ranch.