L’Auberge Cavalière du Pont des Bannes is de afgelopen maanden druk bezig geweest met verschillende renovaties en inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen. Met diverse nieuwe kamers, vernieuwde vergaderzalen en een compleet gerenoveerd Restaurant Pont des Bannes verwelkomt de Nederlandse eigenaar Hendrik Steunenberg zijn gasten.

Overnachten in stijl

Het resort is gebouwd in typisch Franse stijl en bestaat uit een groot aantal vrijstaande witte jagershuisjes, zogenaamde cabana’s. Alle kamers van het type Manadier en Cavalier zijn afgelopen maand gemoderniseerd en geschilderd. Daarnaast zijn de kamers in de 100 -serie geheel gerenoveerd en is de allereerste cabana uit de 300 -serie af. Deze compleet vernieuwde cabana is bedoeld als sample, dus breng een bezoek aan l’Auberge Cavalière du Pont des Bannes en geef je mening over deze moderne accommodatie.

Vergaderen in de Camargue

Met 8 vergaderzalen is l’Auberge Cavalière du Pont des Bannes de perfecte locatie om te vergaderen. Alle zalen zijn uitgerust met een scherm, schrijfblokken en een paper-board. Na La Cabanee is nu ook de ultieme vergaderlocatie ‘de Arena zaal’ compleet verbouwd. De Arena is naast vergaderruimte ook het decor van de wekelijkse traditionele paardenshow waar de Camargue bekend om is.

Culinaire hoogtepunten in de Camargue

Het ruim opgezette resort L’Auberge Cavalière du Pont des Bannes grenst aan het prachtige natuurreservaat La Camargue en telt twee restaurants, Restaurant Entre terre et mer en Restaurant Pont des Bannes. Na een grondige renovatie heeft het verfijnde restaurant Pont des Bannes op 15 december haar gerenoveerde deuren weer geopend. Naast het nieuwe decor, een nieuwe bar en verlichting verwelkomt het restaurant ook de nieuwe chef, Eric Guigon, die nu al de sterren van de Franse hemel kookt!

Goede bereikbaarheid

Het resort ligt aan de Route d’Arles, op zo’n 30, 45 en 60 minuten rijafstand van de luchthavens van Nîmes, Montpellier en Marseille. Transavia.com vliegt 3x per week vanaf Rotterdam naar Montpellier en Air France-KLM vliegt meerdere malen per dag vanaf Amsterdam naar Marseille.