Chicago Helicopter Experience is de nieuwste attractie van de ‘windy city’. Niet alleen toeristen maar ook locals kunnen de stad vanuit een geheel nieuw gezichtspunt bekijken. Tijdens de vlucht heeft men een spectaculair uitzicht op alle hoogtepunten van Chicago zoals Soldier Field, Millennium Park, Willis Tower, Navy Pier en Lincoln Park.

Trevor Heffernan, de ‘founder’ en CEO van Chicago Helicopter Experience, ziet veel groeimogelijkheden nu CHE haar eigen heliport heeft in downtown Chicago. ‘Onze missie is om betaalbare helikopter services te verstrekken aan de locals en toeristen van downtown Chicago’.
Uitbreiding met een nieuwe terminal, aanlegmogelijkheden voor de watertaxi en een fietsenparking staan in de planning voor 2016.

CHE biedt het gehele jaar door van woensdag t/m zondag dag- en avond tours aan. De totale experience duurt een uur waarvan men ongeveer 20 minuten in de helikopter zit. Tijdens de vlucht wordt er verteld over de geschiedenis van de stad en door het daglicht is de bijzondere architectuur goed zichtbaar. De avond tour is romantisch bij zonsondergang, men ziet de stad van dag naar nacht veranderen en het uitzicht op al die lichtjes geeft een wel heel bijzonder plaatje.

Chicago Helicopter Experience

CHE is een particulier helikopter bedrijf gevestigd in Chicago met als missie helikopter vluchten betaalbaar en toegankelijk te maken voor de bewoners van Chicago en de toeristen die het beste willen zien van onze stad.