Camperverhuurder WorldWide Campers viert vanaf 1 augustus haar 5-jarig jubileum. Een jaar vol festiviteiten staat op de planning, beginnend met een relatiedag voor reisagenten. De Save the Date die vorige week werd verzonden resulteerde binnen no-time in bijna 40 aanmeldingen. Dinsdag 13 september nodigt WorldWide Campers reisagenten uit om de ins & outs van camperreizen te komen ervaren. Verschillende presentaties staan op het programma zodat men meer kan leren over het camperproduct, dat door veel agenten nog als een bewerkelijk product wordt gezien. Daarnaast kan men een kijkje nemen in de C-25 camper van Cruise America, de meest geboekte camper bij WorldWide Campers.

Veel interesse voor camperproduct

Vorige week verstuurde WorldWide Campers een Save the Date aan de bijna 600 aangesloten agenten. De aanmeldingen stroomden binnen met veel enthousiaste reacties. Meerdere agenten gaven aan het interessant te vinden om meer te leren over het camperproduct, wat vaak nog als een complex product wordt gezien. Een teken dat de eigen ingeving van WorldWide Campers in dit opzicht klopte. Debbie Heydanus, sales manager, licht toe: “We hebben de afgelopen jaren veel leveranciersdagen van de verschillende ZRA ketens bijgewoond. Een goede gelegenheid om in korte tijd veel agenten kennis te laten maken met ons product. Maar gesprekjes van 10 minuten zijn natuurlijk te kort om echt de diepte in te gaan. Met onze relatiedag hopen we een beter inkijkje in de wereld van camperhuur te kunnen geven, zodat meer reisagenten zich vertrouwd voelen met het product en met onze werkwijze.”

Lancering loyaliteitsprogramma

Tijdens de relatiedag van WorldWide Campers worden verschillende presentaties gegeven, waardoor reisagenten in een middag bijgepraat worden over populaire bestemmingen en routes, maar ook over de verschillende leveranciers en verzekeringen. Daarnaast is een kijkje in de C-25 camper van Cruise America mogelijk. Op de relatiedag lanceert WorldWide Campers ook haar loyaliteitsprogramma.

Meer informatie over de relatiedag is te vinden op de website van WorldWide Campers.

Direct aanmelden kan door een mail te sturen naar info@worldwidecampers.

Wereldwijd en divers aanbod

WorldWide Campers is een Nederlandse online camperverhuurder die samenwerkt met meer dan 30 camperverhuurders in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika. Ook vertrek in Nederland vanuit Amsterdam/Almere en Nijkerk is mogelijk. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers en Recreational Vehicles (RV’s). Op de website van WorldWide Campers kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen of aanvragen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Ook vindt men hier meer informatie over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar zijn op 030 – 6974964.