De Round Up, die jaarlijks door Rocky Mountain International wordt georganiseerd, vindt in 2013 op 11 en 12 april plaats in Boise, Idaho. De staten Idaho, Montana, South Dakota en Wyoming organiseren deze inkoopbeurs al 15 jaar, waarbij de locatie elk jaar wisselt.

Maak kennis met meer dan 60 aanbieders

Het blijkt een zeer succesvolle formule; touroperators uit diverse Europese landen krijgen de gelegenheid  om kennis te maken met meer dan 60 lokale aanbieders van onder andere accommodaties, ranches, attracties en met lokale gidsen en cvb’s van verschillende plaatsen uit de regio. De workshop zelf duurt twee dagen,  waarin beide partijen ongeveer een kwartier de tijd hebben om kennis met elkaar te maken. Uiteraard is er ook ’s avonds gelegenheid om in informele sfeer verder te praten. De dag voor de workshops is er een programma waarin de deelnemende touroperators de omgeving kunnen ontdekken en sfeer kunnen proeven. Doorgaans bieden twee van de vier staten ook een postfam aan en worden door de gateway cities (Chicago, Denver en Minneapolis) korte prefams aangeboden.

Onderscheidend product

“Touroperators zijn erg enthousiast over dit evenement”, aldus Marjolein Fraanje van Rocky Mountain International. “Het geeft ze een zeer goed beeld van de mogelijkheden van deze regio, waardoor ze hun programma onderscheidend kunnen maken. Door persoonlijk kennis te maken met bijvoorbeeld de eigenaren van een van de vele ranches die het gebied telt, hebben zij een beter beeld bij de ranches die ze willen aanbieden”. 

Ook deelnemen aan de Round Up in Boise?

Neem voor meer informatie over de Round Up contact op met Marjolein Fraanje op 030-6911654. 
Rocky Mountain International wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Target Travel in Vleuten.