Positieve eindejaar cijfers en Het Vakantiesalon in Brussel in het verschiet: Alamo.be start 2015 met heel veel zin en vertrouwen. Op de Belgische markt verwacht Alamo.be enorme ontwikkelingen in het online boeken van auto’s. Verwacht wordt dat de stijgende lijn in het aantal Belgische online boekingen uit 2014 zich in 2015 voort zal zetten. Alamo.be ziet met name in Noord-Amerika groei, zo is Canada een toenemende mate populair en ook bestemmingen als San Francisco, New York en Hawaii laten groei zien.

Alamo.be kijkt uit naar Het Vakantiesalon

Alamo.be maakt zich klaar voor Het Vakantiesalon in Brussel. Van donderdag 5 t/m maandag 9 februari staat het team van Alamo.be klaar om vragen van vakantiegangers te beantwoorden. Naast een aantrekkelijke beurskorting die Alamo.be weggeeft maken bezoekers van de beurs ook kans op een week gratis autohuur. Reden genoeg voor een bezoek aan de Alamo.be stand. Net als voorgaande jaren vinden bezoekers ook dit jaar de Alamo.be stand in het Brand USA Paviljoen in Paleis 7 op stand 7210.

Belgische consument ontdekt online boeken

Alamo.be heeft het afgelopen jaar een enorme groei in het aantal boekingen geconstateerd. Het aantal bezoekers op de website van Alamo.be is in 2014 met 16,21% gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. Met als resultaat een stijging van 44% in het aantal boekingen bij Alamo.be. Met name Noord-Amerika is een populaire bestemming onder autohuurders. Alamo.be zag hierin een stijging van 20,3% ten opzichte van 2013. Een van de mogelijke redenen voor deze groei op de Belgische markt kan gezocht worden in het feit dat een huurwagen vakantiegangers veel vrijheid biedt.

Huurwagen specialist

Enterprise Holdings, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo heeft wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.be vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Reserveringen op Alamo.be worden uitgevoerd door Target Benelux b.v.