Jaarlijks komen maar liefst 5 miljoen bezoekers naar de Grand Canyon in de Amerikaanse staat Arizona. In het hoogseizoen is het dan ook dringen geblazen bij de bekende South Rim. De beste manier om dit spectaculaire wereldwonder te bekijken is dan ook vanuit de lucht. Het Amerikaanse Sundance Helicopters is gevestigd in Las Vegas en biedt al sinds 1985 helikoptervluchten aan boven de Grand Canyon. De laatste jaren merkt het bedrijf een sterk stijgende belangstelling voor deze vluchten.

Advies: vooraf reserveren

Per jaar vervoert Sundance Helicopters ruim 160.000 gasten. Vaak beslissen vakantiegangers pas ter plekke om een helikoptervlucht te maken, maar gezien de enorme populariteit adviseert men dringend om dit voor vertrek te regelen. Bijkomend voordeel van vooraf reserveren is dat er dan ter plaatse geen extra service fee hoeft te worden betaald aan het hotel of de reserveringslocatie.

Onvergetelijk

De vlucht zelf is een onvergetelijke ervaring, die al bij de pick up in het hotel begint. Een limousine verzorgt namelijk het vervoer van en naar het vliegveld. Overigens hoeven vroegboekers ook niet bang te zijn dat hun vlucht wellicht in het water valt door slechte weersomstandigheden. Als dat het geval is, krijgt men altijd de mogelijkheid om de vlucht kosteloos te verzetten. Een kleine impressie van een Sundance vlucht is op Youtube te vinden. Op de website http://www.sundancehelicopters.com/ kan men terecht voor meer informatie, tarieven en een overzicht van Nederlandse touroperators die Sundance vluchten aanbieden.

Noot voor de redactie:

Sundance Helicopters wordt in Nederland vertegenwoordigd door Target Travel Marketing. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Fraanje via 030 – 6933088 of marketing@targettravel.nl.