Tijdens de komende editie van de Salon des Vacances in Brussel is Amerika goed vertegenwoordigd in het North American Village

Ruime keuze

Vanaf 2 februari kunnen bezoekers in Paleis 7 terecht voor rondreizen in Amerika, camperreizen, kampeerreizen, stedentrips en nog veel meer! Het paviljoen heeft een goede mix tussen bestemmingen die zich presenteren, zoals bijvoorbeeld Idaho, Montana, South Dakota, Wyoming, Tennessee, gespecialiseerde touroperators zoals USA Travel, Jetair, BT Tours en America’s Tent Lodges, hotelketen Hyatt, autoverhuurder Alamo.be, camper broker Holiday Campers.com en luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic.

Goed geïnformeerd op reis

Na het succes van voorgaande jaren kunnen bezoekers ook nu weer een gratis Travel Planner USA ophalen bij de informatiebalie van het paviljoen. Alle informatie die een reiziger naar Amerika nodig heeft, is hierin overzichtelijk door Visit USA bij elkaar gebracht. Daarnaast zullen er ook mensen van de Amerikaanse overheid aanwezig zijn om reizigers te informeren over het visumaanvraagsysteem ESTA.

De organisatie van het Discover America Paviljoen is in handen van Target Travel Marketing uit Nederland. De Salon des Vacances vindt van 2 t/m 6 februari plaats in Brussels Expo en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.