Goed nieuws voor gedupeerde vakantiegangers die voor 2013 een auto gehuurd hebben via het inmiddels failliete Holidaycars.com. Klanten die de huurauto met een creditcard betaald hebben maken namelijk grote kans hun gemaakte kosten terug te krijgen. Via hun creditcardmaatschappij of bank kunnen zij een claim indienen. Op deze manier kunnen de gedupeerden het geld terugkrijgen en alsnog via Autoshuren.nl bij aanbieders als Alamo.nl en Sunny Cars een huurauto regelen.

Faillissement van Holidaycars.com

Het recente faillissement van Holidaycars.com heeft ervoor gezorgd dat duizenden vakantiegangers voor hun vakantie zonder huurauto zitten. Gedupeerden die hun huurauto bij vooruitbetaling hebben voldaan zijn gedwongen een nieuwe boeking te maken bij een andere autoverhuurder en opnieuw te betalen.

Terugclaimen

“Omdat de feitelijke dienst nog niet is geleverd kunnen gedupeerde klanten van autoverhuurder Holidaycars.com, die  met een creditcard een auto hebben gehuurd, hun betaling terugvragen bij hun creditcardmaatschappij of bank”, aldus Henri Springl, directeur van Autoshuren.nl. Op deze manier krijgen de vakantiegangers hun gemaakte kosten terug en kunnen zij alsnog hun auto, tegen gunstige tarieven, boeken bij andere aanbieders als Alamo.nl (aanbieder van o.a. USA, Canada, Curaçao en Frankrijk) en Sunny Cars (aanbieder van o.a. Duitsland, Spanje en Italië).

Autoshuren.nl

Dankzij Autoshuren.nl is het boeken van een huurauto nog nooit zo makkelijk geweest. De prijsvergelijker zorgt ervoor dat het boeken van een huurauto een eenvoudige en goedkope handeling is. Autoshuren.nl zet de tarieven van meer dan 100.000 autoverhuur-locaties, in 125 landen, op een rijtje en laat op deze manier de klant in één overzicht de meest voordelige opties zien. Van huurauto’s voor een rondreis door Amerika tot eenvoudige gezinsauto’s voor een weekendje weg naar Zuid-Frankrijk; op Autoshuren.nl is de keuze snel gemaakt.