Van 22 tot 24 maart waren de vertegenwoordigers van de staten Montana, Idaho, North Dakota, South Dakota en Wyoming in Nederland voor een Sales Missie. Target Travel Marketing (TTM) zorgde voor een volle agenda wat resulteerde in positieve reacties vanuit de staten en de genodigden.

Op 22 maart zagen de staten Amsterdam vanuit een salonboot en aansluitend een diner samen met de US Consul General en haar echtgenoot. De Consul General gaf een update over haar werkzaamheden in Nederland en ideeën voor samenwerkingen werden uitgewisseld.

De volgende dag ontmoette de staten 22 verschillende Belgische en Nederlandse touroperators en media in het Jakarta Hotel tijdens 15 min. durende ‘speed dating’ sessies. Bestaande netwerken werden onderhouden, maar ook nieuwe gemaakt. “Leuk om de staten ontmoet te hebben, leuke locatie en efficiënt concept” – Gino Nauwelaers (Connections.be)

24 maart stond in het teken van zelfstandige reisagenten. Ongeveer 25 agenten werden verwelkomd in het business center bij TTM in Maarssen. Per staat werd een workshop gegeven en aansluitend was er een lunch en prijsuitreiking. “Een leuke bijeenkomst met veel nieuwe informatie, leuke sfeer en een heerlijke lunch! Ik heb zin om direct het vliegtuig in te stappen.” – Markus Koolwaay (Travel Counsellors)

De missie werd afgesloten met een bezoek aan de Keukenhof.