Target Travel Marketing sluit zich als Benelux kantoor aan bij PR Plus uit Oostenrijk, Poly Communications uit Tsjechië en Slowakije, punktwrabel Kommunikation uit Zwitserland en Hermann Meier uit Duitsland. De vijf bureaus richten zich allen op marketingcommunicatie en PR in de toeristische sector en hebben gezamenlijk decennialange kennis en ervaring.

Think global, act local

De beweegredenen om comm+value in het leven te roepen zijn helder voor de initiatiefnemers, Charlotte Ludwig (PR Plus) en Dr Yvette Polasek (Poly Communications): “Ieder van ons is in eigen land al jaren succesvol werkzaam in deze branche en we kennen en waarderen elkaar. Toerisme is een internationale branche en we willen onze klanten de mogelijkheid bieden tijd en kosten te besparen. De afgelopen jaren wordt in toenemende mate kritisch gekeken naar het budget voor elke markt. Op deze manier kunnen klanten meerdere markten blijven bespelen zonder met aparte bureaus en budgetten te werken. Het motto think global, act local is hiermee actueler dan ooit tevoren. We sluiten overigens niet uit dat in de toekomst bureaus uit andere markten toegevoegd worden aan ons netwerk.”

Groter werkveld met vertrouwde werkwijze

Hanny Fluit, General Manager bij Target Travel Marketing sluit zich aan bij deze gedachte: “Uit onze ervaring is ook gebleken dat klanten in toenemende mate zoeken naar kosteneffectieve oplossingen om meerdere markten te (blijven) bedienen. Wij zien in dit samenwerkingsverband veel voordelen voor onze klanten en denken hiermee tegemoet te komen aan hun wensen. Het is een extra service die we klanten kunnen bieden maar de regie blijft in vertrouwde handen. Voor ons als bureau betekent het een versterking van onze positionering en dit past perfect in onze strategie voor 2020, waarin onze visie voor het Marketing en PR bureau van de toekomst centraal staat. Wij blijven ons richten op de vier pijlers waar ons bedrijf op is gebouwd: Destination Marketing, Events, Media en PR en Online Marketing

Samen sterker

Comm+value staat voor gebundelde kracht: de jarenlange marktkennis en specifieke ervaring van elk afzonderlijk bureau draagt bij aan het totaalplaatje. Klanten profiteren van persoonlijke aandacht in combinatie met een groter marktbereik. Comm+value biedt professionele ondersteuning in het hele spectrum van communicatieadvies en diensten. Een standaardoplossing is niet meer van deze tijd, daarom ontwikkelt comm+value samen met de klant een strategie die past bij de specifieke behoeften en doelstellingen.