Om nader kennis te maken met de Nederlandse markt organiseerde Texas Tourism, in samenwerking met het in Vleuten gevestigde communicatiebureau Target Travel Marketing, een driedaagse “Texas on Tour” salesmissie in Amsterdam.

Officieel welkom

Afgelopen dinsdag werden vertegenwoordigers van de Dallas CVB, DFW International Airport, Wildcatter Ranch, Brewster County, Fort Worth CVB, Tax Free Texas, Houston CVB en Texas Tourism als eerste internationale gasten in het fonkelnieuwe Andaz hotel in Amsterdam verwelkomd. Hierna bracht de gehele delegatie een bezoek aan de Amerikaanse Consul General, de heer Randy Barry.

Howdy Y’all

Afgelopen woensdag was het vervolgens tijd om de Nederlandse reisagenten en touroperators te enthousiasmeren en te inspireren. Onder het motto “Cowboys & Culture” werd de staat Texas van alle kanten belicht tijdens zogenaamde ‘speeddates’. Kilometers kustlijn, golf courses van wereldklasse, cowboy ranches, taxfree shopping, levendige steden met een enorm aanbod musea, restaurants en talloze sportevenementen; de staat Texas heeft het allemaal. De overige twee dagen wordt verder nog kennisgemaakt met MICE vertegenwoordigers en reisjournalisten waarna de hele delegatie doorvliegt naar Londen voor een bezoek aan de WTM. Meer informatie over de staat Texas is te vinden op www.Traveltex.com.

Fotobijschrift:
(vlnr) Estela Martinez-Stuart, Mike Davidson, Diana Stevie, Mr. Randy Berry (Consul General USA), Liliana Riviera, Lizette Fernandez, Jason McAlister, Carolyn Petty.