Target Travel Marketing zet representatie Texas voort

Onder het Duitse Lieb Management zal Target Travel Marketing de representatie van de staat Texas in de Benelux blijven verzorgen. Met een uitgebreid marketing budget is Target Travel Marketing verantwoordelijk voor de trade activiteiten, media & PR en social media van Texas Tourism. De Amerikaanse staat is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid onder de Nederlandse reiziger, reden genoeg om dit voort te zetten!

Amerika experts

“We zijn erg enthousiast over de voortzetting van representatie van Texas Tourism en de uitbreiding van het budget,” aldus Hanny Fluit, General Manager van TTM. “Deze unieke en veelzijdige ‘All American’ staat heeft reizigers vanuit de Benelux veel te bieden. Met ons aanzienlijke portfolio Amerikaanse klanten kunnen we onszelf inmiddels gerust specialist noemen. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met Texas Tourism en Lieb Management.”

Nederland belangrijke markt voor Texas

Nederland staat in de top 10 wat betreft het aantal overzeese aankomsten in Texas staat en is daarmee een zeer belangrijke markt voor Texas Tourism. Uit onlangs gepubliceerde cijfers blijkt dat 52.000 Nederlanders in 2014 een bezoek brachten aan de Lone Star State, waarvan zo’n 38% de staat bezocht om vakantie te vieren. Met dit percentage staat ons kleine landje op de tweede plek van het percentage reizigers dat Texas bezoekt vanwege een vakantie. Reden te meer voor Texas Tourism en Target Travel Marketing om deze verrassende vakantiebestemming in de Benelux nog intensiever onder de aandacht te brengen!

Texas, een staat met veel gezichten

Texas is na Alaska de grootste staat van Amerika. In het zuiden wordt deze “Lonestar” staat begrensd door de Golf van Mexico en de Rio Grande vormt de grens met Mexico. De zonnige zandstranden langs de Golf van Mexico, de dichte naaldbossen en plantages in het oosten, de uitgestrekte prairies in het noorden en de glooiende heuvels en diepe canyons in het westen geven deze staat haar vele gezichten. De grootste en bekendste steden van Texas zijn Dallas, Houston, Austin en San Antonio. De luchthavens van Houston en Dallas Forth Worth behoren met een 4e en 7e plaats beiden tot de 10 drukste luchthavens in de Verenigde Staten. KLM vliegt in de zomer 5x per week van Amsterdam naar Dallas, en net als United Airlines 7x per week naar Houston.