Texas on tour

Om nader kennis te maken met de Nederlandse markt organiseert Texas Tourism in samenwerking met Target Travel Marketing diverse workshops in het gloednieuwe Andaz hotel. Deze locatie, gevestigd in de voormalige bibliotheek aan de Prinsengracht in Amsterdam, staat op 31 oktober, 1 en 2 november in het teken van deze Amerikaanse staat.

Nederland sterke stijger

Nederland staat voor wat betreft het aantal aankomsten in Texas op een 10e plaats en is daarmee een zeer belangrijke markt voor Texas Tourism, aldus Senior PR Manager Diana Stevie. Een stijging van maar liefst 23% ten opzichte van vorig jaar bevestigt dit nog eens extra. Reden voor Texas Tourism om dit najaar een aantal dagen in Amsterdam neer te strijken om de Nederlandse tour operators, reisagenten, MICE specialisten en pers kennis te laten maken met de mogelijkheden die Texas als reisbestemming biedt. De delegatie zal bestaan uit vertegenwoordigers van o.a. Dallas CVB, DFW International Airport, San Antonio CVB, Wildcatter Ranch, Brewster County Tourism Council, Fort Worth CVB, Greater Houston CVB, Tax Free Texas en Texas Tourism.

Texas, een staat met veel gezichten

Texas is na Alaska de grootste staat van Amerika. In het zuiden wordt deze “Lonestar” staat begrensd door de Golf van Mexico en de Rio Grande vormt de grens met Mexico. De zonnige zandstranden langs de Golf van Mexico, de dichte naaldbossen en plantages in het oosten, de uitgestrekte prairies in het noorden en de glooiende heuvels en diepe canyons in het westen geven deze staat haar vele gezichten. De grootste en bekendste steden van Texas zijn Dallas, Houston, Austin en San Antonio. De luchthavens van Houston en Dallas Forth Worth behoren met een 4e en 7e plaats beiden tot de 10 drukste luchthavens in de Verenigde Staten. KLM vliegt in de zomer 5x per week van Amsterdam naar Dallas, en net als United Airlines 7x per week naar Houston.

Save the date

Op woensdag 31 oktober, donderdag 1 en vrijdag 2 november 2012 vinden er in de ochtend en middag workshops plaats in het dan zojuist geopende Andaz Hotel aan de Prinsengracht in Amsterdam. In deze drie dagen zullen touroperators, reisagenten, journalisten (vrijdag) en MICE organisatoren uitvoerig geïnformeerd worden over de mogelijkheden die Texas te bieden heeft. De ochtenden zijn gereserveerd voor reisagenten workshops en worden afgesloten met een lunch en ’s middags zijn de workshops bedoeld voor respectievelijk touroperators, MICE organisatoren en journalisten. Zij sluiten de workshop af met een cocktail receptie en diner.

Target Travel Marketing

Target Travel Marketing is een Communicatie & Consultancy bureau, gespecialiseerd in reizen en toerisme en gevestigd in Vleuten, Nederland. In opdracht van Texas Tourism verzorgen zij projectmatig de promotie van de staat Texas in de Benelux. Neem voor meer informatie contact op met Hanny Fluit, Business Development Manager via (030) 6911654 of hanny.fluit@targettravel.nl.