Angela Helle is per begin januari aangesteld als Marketing Executive. Angela ondersteunt collega’s Anne Borst en Esther Rosenhart bij de PR en Communicatie activiteiten voor het huidige portfolio van TTM en versterkt daarmee het PR/Communicatie team.

(Reis-)ervaring

Na haar studie Directiesecretaresse op Schoevers startte zij haar loopbaan als Secretaresse bij Sid Lee, een internationaal reclamebureau in Amsterdam. Na een jaar is zij gepromoveerd tot Personal Assistant. Angela heeft de afgelopen 4 jaar op diverse vlakken ervaring opgedaan: Van Secretaresse tot PA tot Teamleider. Één ding is altijd duidelijk geweest; haar enorme liefde voor reizen en vooral naar de USA. Een ervaring die zij van huis uit heeft meegekregen. De stap naar de Travel Branche was daarom niet erg groot.

Target Travel Marketing maakt opmars naar 2020

Na in mei 2014 met Anne Borst te zijn uitgebreid, groeit met de komst van Angela Helle het team van TTM naar in totaal 10 enthousiaste reis- en marketing/communicatie professionals. “De groei van TTM, in zowel klanten en projecten als werknemers, past in onze strategie voor 2020. Wij hebben een meerjarenplan gemaakt waarin onze visie voor het Marketing en PR bureau van de toekomst centraal staat. Met de komst van Angela kunnen wij kwaliteit blijven bieden op de vier pijlers waar ons bedrijf op draait; Destination Marketing, Events, Media en PR en Online Marketing”, aldus Hanny Fluit, General Manager van Target Travel Marketing.